Vergoeding via de zorgverzekering

Daisy spelers zitten in de basisvergoeding. Voor volledige vergoeding moet een zorgverzekeraar een contract hebben afgesloten met een leverancier. Woordhelder heeft een contract met cz. Lees er hier meer over: Vergoeding bij Woordhelder via cz

Andere zorgverzekeraars
Woordhelder heeft geen contract met andere zorgverzekeraars. Andere partijen zoals Optelec hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars contracten. Als u een restitutiepolis hebt dan kan u de daisy speler altijd bij Woordhelder bestellen. U krijgt dan meestal geen volledige vergoeding.

Eigen risico
Omdat de daisy speler in de basisverzekering zit gaat de aanschaf ten laste van het eigen risico. Het eigen risico voor 2015 is €375,00.


Waarom deze website

Woordhelder is een bedrijf dat allerlei ondersteunende producten verkoopt voor mensen met dyslexie. We vinden dat het onze plicht is om mensen goed en duidelijk te informeren. Deze website heeft dan ook niet als direct doel om de verkoop van daisy spelers te bevorderen. We willen u op deze website vooral informeren zodat een daisy speler goed en bruikbaar in te zetten is.